Onze 6 uitgangspunten

We zijn zorgprofessionals. Dus we verkopen geen onzin

Als zorgprofessionals, opgenomen in de wet voor de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG), willen en moeten we altijd voldoen aan de wettelijke en professionele richtlijnen en protocollen. We werken met bewezen effectieve interventies en maken keuzes op basis van onze schat aan praktijkervaring. We gaan niet zomaar mee in hypes waarvan het resultaat niet is bewezen. Consistentie in behandelingen, veiligheid van mensen en kwaliteit van zorg staan altijd voorop.

We werken integer. Vanuit onze drijfveren, met de juiste motivatie

We elimineren alle perverse prikkels die commercie in de hand kunnen werken. Daarnaast doen we niet aan losse (zorg) activiteiten, consulten of afspraken, hier geloven we ook niet in. Waar je voor betaalt krijg je vaak veel van en dat is nu net niet de bedoeling. Niet voor u als werkgever, maar ook niet voor ons. De zorgvraag is al hoog genoeg. We willen mensen gezond en vitaal door het leven laten lopen met als resultaat dat er steeds minder zorgbehoefte is, omdat mensen steeds meer zelfredzaam worden. Daar richten we alles op in …  wat resulteert in een helder tarief, één vaste prijs per werknemer. Vooraf is de investering helder en er zijn geen risico’s voor de werkgever dat kosten gedurende de samenwerking stijgen. Wij nemen het risico dat wat we doen, doen we goed…

We werken vanuit ons zorghart. Niet vanuit een margebrein

Ondanks dat we met dit concept “in bedrijf” zijn op de zakelijke markt, zullen we altijd bij onszelf blijven. We zijn zorgverleners en ons vizier staat niet op zo veel mogelijk geld verdienen maar op activiteiten ontplooien die er echt toe doen. Waarmee we een positieve impact maken en waarmee de BV Nederland gediend is. Werkplezier staat binnen RondOm voorop en bezig zijn met zaken waar je voldoening van krijgt of waarmee je een positieve impact kan realiseren, draagt bij aan werkplezier.

We gaan voor de win-win-win. Plus de juiste balans

Wij zorgen altijd voor de juiste balans m.b.t. kosten voor het bedrijf en de opbrengsten versus de inzet die vanuit ons nodig is om gestelde doelen te behalen. Als vanuit een duurzame samenwerking blijkt dat vitaliteit en gezondheid de aandacht krijgt vanuit de werknemer en het bedrijf wat nodig is, het ziekteverzuim daalt én men per saldo steeds minder gebruik hoeft te maken van de zorgverleners die beschikbaar zijn, passen we de prijs hierop aan: Shared savings. Een soort van no-claimregeling zoals bij autoverzekeringen.

Werknemers die vitaler zijn weten beter om te gaan met eventuele beperkingen in het dagelijks leven (weerbaarheid), zijn beter uitgerust om fysieke en psychische belasting van het werk aan te kunnen, zijn gelukkiger in hun werk en voelen zich onderdeel van een gezonde community.

Het is alles of niets. We werken niet met deeloplossingen

Veel werkgevers maken in meer of mindere mate gebruik van diensten of producten van externen om vitaliteit en gezondheid van hun werknemers te verbeteren. Soms zijn dit preventieve interventies, zoals korting op de fitnessschool, een gezonde lunch of het stimuleren van wandelen of bewegen, of webinars over bepaalde onderwerpen, of hulp bij revalidatie. Wij zien dit als deeloplossingen.  

Om echt impact te maken geloven wij in een allesomvattende integrale benadering.

Mensen boeien en binden. Duurzaam mét resultaat

Bij een gezonde leefstijl staat gedragsverandering centraal en wordt gestimuleerd omdat de digitale tools die wij aanbieden en welke geïmplementeerd worden zijn gemaakt en ontwikkeld zijn met de gebruikers zelf. Het investeren in vitaliteit en daar alles voor aangeboden krijgen van je werkgever moet echt voelen als een cadeautje, niet als iets wat wordt opgelegd.

Onze verandermanager zal proberen de werknemers die de tools moeten gaan gebruiken ook in te zetten tijdens het onboardingstraject. Zij weten wat gaat werken.

Het werknemers portaal bevat heel veel informatie te vergaren over talloze onderwerpen waardoor ze steviger in hun schoenen komen te staan, zowel fysiek als mentaal. Ze kunnen rechtstreeks en dus vroegtijdig contact opnemen met zorgprofessionals en de tool is gekoppeld aan een app waar o.a. activiteit punten behaald kunnen worden, met spelelementen en een beloningssysteem. Op deze manier spelen we in op alle bekende mechanismes die bijdragen om verandering te weeg te brengen o.a. het stimuleren we dopamine aanmaak, waardoor mensen gelukkiger worden. We maken o.a. gebruik van de collegialiteit.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details